Ontmoet claudine

Jouw slaaptrainer en slaapcoach

Van extraverte, nerveuze, HSP’er en go-getter naar rustige, veerkrachtige en vertrouwensvolle coach en trainer.

In 2013 kwam ik een serieuze midlife crisis terecht:

Mentaal was ik helemaal uitgeblust door jaren trainingen en coaching te geven, sinds 1999 in binnen en buitenland voor multinationals in 4 talen en privé liepen dingen anders dan verwacht.

Mijn innerlijk kompas moest ik zien terug te vinden; zo kon ik niet meer doorgaan op automatische piloot met allerhande stressklachten en vooral weinig energie en slecht slapen.

Ik vond het mijn plicht om de jaren van studie (sinds 1997) rond persoonlijke ontwikkeling, meditatie en yoga samen te brengen om mezelf en anderen te helpen.

Echter, ik was nog niet klaar om anderen te helpen op die nieuwe manier. Daarvoor ging ik een aantal therapeutische disciplines bijstuderen vanaf 2014.

Al deze opleidingen, en de rest van mijn rugzak aan kennis en ervaring (trainer/coach voor grote bedrijven sinds meer dan 20 jaar), gebruik ik tegenwoordig in mijn praktijk.

In de Sleepcompass slaaptraining en coaching komen de CGT-I samen met positieve psychologie en mindfulness. Ik begeleid hierin sinds 2016 en doe dit voor bedrijven en particulieren.

In mijn carrière hielp ik al duizenden mensen in hun persoonlijke ontwikkeling!

Mijn stijl: ik ben gekend om mij motiverende stijl, mijn groot geloof in de capaciteit van elke persoon die ik begeleid. 

Mensen noemen me pragmatisch, empatisch en kwaliteitsvol.

Therapeutische disciplines die ik bijstudeerde:

Mijn Missie

Duizenden mensen helpen hun slaapkwaliteit te verbeteren om gelukkiger en veerkrachtiger in hun leven te staan. Slaap is een superkracht ; het verbetert elk aspect van je leven!

Voor een keynote of workshop 
over gezonde slaap in jouw bedrijf.

De aanpak van alle Sleepcompass oplossingen zijn gevalideerd door dr. Merijn Van De Laar

Dr. Merijn Van De Laar is een Nederlandse slaapwetenschapper. Hij is adjunct-hoofd Huisartsopleiding van de Universiteit van Maastricht en GZ-psycholoog gepromoveerd op de behandeling van slapeloosheid en de samenhang met psychologische factoren. 

Hij heeft een ruime klinische ervaring in de behandeling van slaapproblemen, waaronder slapeloosheid en parasomnie (o.a. slaapwandelen en nachtmerries).

Claudine staat onder supervisie van dr. Merijn Van De Laar.

dr. Merijn Van De Laar is auteur van het boek 'Slapen als een oermens'.

corporate klanten