Claudine in de media

Magazines

Het artikel ‘Het geheim van de 5 AM Club‘ verscheen in het  Belgisch financieel-economisch weekblad Trends Style N° 06 van Juli 2023.

Lees het volledige artikel (pdf)

Het artikel Quand les entreprises se glissent sous la couette de leurs travailleurs verscheen op 30 oktober 2023 in het Franstalig Belgisch dagblad L’ avenir.

Lees het volledige artikel (pdf)

Podcast

Claudine Drees Over Slaap | What’s On Your Mind? (21/9/2021)

Beluister deze podcast van Peter Snauwaert waarin hij het wekelijks met een gast over sales, persoonlijke ontwikkeling en mindset heeft.

En vandaag slaap! Huh wat heeft slaap met daar mee te maken?

Ik daag je uit, slaap eens een week niet en zie eens hoe je mindset is en hoe je naar de wereld kijkt, laat staan dat je hetgeen je professioneel doet nog echt top kunt uitvoeren… 🙂

Nope ! Slaap is echt belangrijker boven voeding om af te vallen. Ik droeg het als een badge of honor in mijn 20s om weinig te slapen. Enorm cool ! Not !

Mijn missie nu? Duizenden mensen helpen hun slaapkwaliteit te verbeteren om gelukkiger en veerkrachtiger in hun leven te staan. Slaap is een superkracht ; het verbetert elk aspect van je leven !

Je vindt ons topgesprek via YouTube of via je favoriete podcast app zoals op Spotify.

Radio

Generatie M van MNM radio deed een rondvraag bij jongeren over slaap, in november 2020.

Wat bleek? 50% van de jongeren die antwoordden, vond dat ze moeite met goed slapen en vaak moe waren overdag.

Dorianne Aussems interviewde me over deze problemen, met veel plezier gaf ik tips en aanbevelingen voor jongeren om beter te slapen, want het is echt mogelijk!

Beluister hier de tips – Generation M (MNM radio)
Ook last van nachtmerries tijdens corona? Dit is dé oplossing! 👌 – Generation M (MNM radio)